Knut Svenkerud
Veterinær

 

Knut er utdannet i Hannover i 1987. Han er vår mest erfarne kirurg. Han har jobbet i kombinert praksis i inn- og utland samt tre år i smådyrpraksis i Bergen.

 

 

 

Hege Falck-Andersen
Veterinær

 

Hege er uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2006. Hun har fordypning på hest og har tatt etterutdanning innen hestepraksis og forebyggende helsearbeid på storfe.

 Helene Rudningen

Veterinær

 

Helene er uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2008. Hun har tatt videreutdanning på blant annet tannbehandling på smådyr.

 

 

 

Åshild Siegenthaler

Veterinær

 

Åshild er uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2008. Hun har jobbet i ren smådyrpraksis og i kombinert praksis i Alta før hun kom hit i 2009. Hun underviste på produksjonsdyrklinikken ved Norges Veterinærhøgskole 2015/2016.

 

 

 

Heidi Ramstad Brenna

Veterinær


Heidi var ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole i 2014. Hun kom til oss samme høst og har vist seg som en dyktig og nøyaktig kombipraktiker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Send oss en melding

Navn
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
Mobil
Epost *
Melding *
Please type the letters and numbers shown in the image.
 Captcha Code
 

Vi har blitt gjort oppmerksomme på at kontaktskjemaet vårt ikke har fungert. Dette ble dessverre oppdaget altfor sent, og det er mange som ikke har fått svar på sine henvendelser. Vi jobber med å få feilen utbedret. I mellomtiden ber vi dere bruke vår e-post: post@hallingvet.no

 
Veterinærene Nedre Hallingdal & Dyrebutikken